El Consell de Participació ciutadana aprova la consulta sobre el futur del polígon Sanxo Llop

 

Amb l’objectiu de que els ciutadans de Gandia participen en la construcció del futur de la ciutat, el Consell de Participació Ciutadana ha aprovat sotmetre a consulta pública tres qüestions en pròximes dates.

La primera de les qüestions aborda la futura configuració del polígon Sanxo Llop, si es manté amb els usos industrials actuals o canvia a un ús industrial i comercial. A més es preguntarà també per la priorització de les inversions a fer i el model de carril bici que es desitja per a Gandia.

El Consell de Participació també ha aprovat que les consultes seràn preses en consideració  sempre que s’arribe a un 15% de la participació del cens, per la qual cosa desplegarà una campanya informativa demanant la implicació dels ciutadans.

L'objectiu d’aquestes consultes es involucrar a la ciutadania en les decisions a prendre per part de l’Ajuntament i paral.lelament fomentar la cultura democràtica, mitjançant la votació periòdica per conèixer el seu parer al respecte i on poden participar tots els majors de 18 anys censats a la ciutat, mitjançants votacions telemàtiques i presencials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *