Fira d’associacions 2017

Fira d'associacions

Vols participar? 30 de Setembre

Des del Departament de Participació volem començar ja a organitzar la Fira d'Associacions que tindrà lloc el dia 30 de setembre en el marc de la "Fira i Festes 2017". El model d'aquesta activitat serà quasi igual que el que vam realitzar l'any passat i donada la gran afluència que vam tindre als darrers dies, la intenció és ampliar l'espai disponible per garantir l'assistència de totes les entitats que ho desitgen. Amb tot, demanem la confirmació com més aviat millor per evitar els problemes de la passada edició.

Així, abans de realitzar la reunió habitual on concretar els detalls i repartir la informació, vos preguem que les associacions interessades a participar contesteu a aquest correu responent les necessitats 'extra' que teniu i que ací baix indiquem. L'Ajuntament disposarà de les taules i cadires necessàries i d'aquell material que disposem. Per últim, com paral·lelament tindrà lloc la Fira Multicultural amb actuacions de les entitats locals, valorarem si realitzar-ne també en el marc de la Fira d'Associacions.

Fira d'Associacions: 30 de setembre, de 11:00 a 20:00, Passeig de les Germanies entre C/Sant Vicent i Plaça de Crist Rei.

Ompli el formulari per solicitar informació o inscriure la teua associació

Gràcies!!!