Jardineres Passeig Germanies

passeig_de_les_germanies_de_gandia_la_saforLa darrera legislatura es van situar en la zona inicial del Passeig de les Germanies una sèrie de jardineres per crear una barrera divisòria entre les terrasses dels negocis hostalers i la zona de vianants de trànsit de gent.

Aquests elements han generat controvèrsia entre qui està en contra de la mesura i a favor de la mateixa, dificultant-se la generació d'un consens entre les postures enfrontades.

Per altra banda, la celebració de la Fira del Motor 2016 va suposar la retirada de les jardineres i l'ocasió s'aprofità per a netejar-les, però la recol·locació està supeditada al resultat de la present consulta.

VALORACIONS

A favor

- Sobretot en hivern, ajuden a protegir del vent els clients de les terrasses de cafeteries i bars, que sovint no tenen alternativa a estar en terrassa perquè són fumadors.

- Ajuden a delimitar les zones de terrassa hostalera i de circulació de vianants.

En contra

- Es van pagar amb diners de tots només per a uns quants establiments d'una zona del Passeig i per tant es crea un greuge comparatiu amb els establiments que s'han obert després.

- Dificulten la circulació de les persones pel passeig, especialment de les que tenen mobilitat reduïda i en moments de la setmana o de l'any en què s'ompli de gent.

- Han rebut danys per acció del vandalisme o del desgast al llarg del temps, i no totes s'han mantingut tan netes com hagués estat desitjable.

 

Deixa els teus comentaris!!!

4 Comments

  1. Por estética estoy a favor hace unas terrazas mucho mas bonitas a vista de paseantes y acogedora y protegida para el cliente.
    No creo en el impedimento a los carros puesto q hay más ancho q cualquier acera de cualquier calle.
    Lo q no me parece bien es q paguen unos por otros por ser el paseo, pienso q al ser ese sitio tan céntrico y con mayor clientela q cualquier otro q se hagan cargo ellos.
    A mi me gusta una ciudad bonita y acogedora

  2. Como delimitación y hacer una bonita ciudad estaban bien, pero eso si pagadas por los locales que las soliciten, si la economía en la mayoria de los bolsillos de la ciudadanía están tocados no es cuestión de que carguen con los gastos, aunque por otro lado si ya están compradas y pagadas, pues que se pongan pero que cada negocio las cuide y mantenga,

  3. Jo les tornaria a posar… delimiten molt bé les terrasses, amb la qual cosa s’evita que envaeixin més del necessari el passeig, i si s’organitza com cal (totes a un costat per exemple) aconseguim una zona de pas dels viandants molt còmoda. Si la qüestió és l’espai, que siguen terrasses xicotetes de poques taules, al cap i a la fi, tots volem sentar-nos al passeig però s’ha d’entendre que també volem passejar per ell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *