Una proposta de CYE

” Al carrer Legionari Bernabeu, front al Pavelló del Raval, hi ha una zona d’aparcament, que se’n diu provisional (segons un cartell que hi ha al mateix lloc), molt mal adecentada, i molt poc cuidada. Al mig aparquen els vehicles; i als seus voltants, entre la vorera i la zona d’aparcament, hi ha una zona, de pedreta i arena, que sempre està plena de deposicions d’animals domèstics.

Aleshores, proposem:
1.- Que a la zona d’aparcament es pose un ferm adequat, substituint l’arena actual, que quan plou crea molt problemes i brutícia.
2.- Que a la zona de pedreta i arena que envolta l’àrea d’aparcament es planten arbres i algun tipus d’arbust, per endreçar la zona, i fer-la més atractiva, rodejant tota la zona del pàrquing.
3.- No són uns treballs costosos i, en canvi, l’embelliment de la zona seria notable, de cara a la gent que visita Gandia i fa ús de l’aparcament, dels turistes que passetgen cap al Museu Faller, des del Centre Històric, així com farien més agradable l’estança dels veïns i veïnes, que veuen dia a dia ple de caques i deixalles eixa zona, i que als mesos de bon temps i calor, es fa insuportable creuar.”

Pin It on Pinterest