Una propuesta de Julio Santandreu

“Aquesta proposta pel Raval està als carrers, Carrer del muetzí, Carrer de Vora Riu, i tram de Carrer d’Oliva entre aquestes dues.
La sortida des del barri, en tallar i fer vianants un petit carrer amb un banc de pedra (entre el carrer del muetzí i el Carrer Vora Riu), només queda sortida a través del Carrer muetzí cap a la Avinguda del Raval i després feia una sola direcció. També quan hi ha fira, festes, falles, o qualsevol tipus de celebració, es tanca el pas cap al pàrquing del Molí pel carrer d’Oliva, amb les molèsties dels múltiples veïns que han de apartar les tanques per accedir i després es colen altres vehicles que van darrere i es formen alguns col·lapses.
La meva solució seria que el carrer Muetzí fos carrer d’entrada des de l’avinguda del Raval. I el tram de carrer d’Oliva fos sentit invers al d’ara. Així quan hi ha festes i es talla l’accés al centre, els vehicles d’accés al pàrquing del Molí podrien entrar i els que arribessin fins al carrer de Baix, girant cap al carrer d’Oliva tindrien accés al pàrquing del Passeig, o sortida de nou cap l’Avinguda del Raval mitjançant el Carrer Vora Riu.
Hi havia preparat un petit pla amb explicació dels canvis, però no ho he pogut inserir.
Quedo a la seva disposició per ampliar el detall de les propostes personalment.”

Pin It on Pinterest