Una proposta de diferents ciutadans:
Proposta de Toni Martínez

“Tinc dos filles jugant al Club Handbol Gandia, el qual en pocs anys ha crescut molt i no obstant això, no tenen instal·lacions pròpies ni adequades per a tothom. A més han de compartir el pavelló del Raval amb massa clubs. Així que la meva proposta és noves i adequades instal·lacions per a l’handbol.”

Proposta d’Irene Romero

“Els xiquets han de jugar a handball, hockey, patinatge, volei… en el mateix espai arribant a entrenar 4 o 5 equips en una pista i tindre que jugar partits al exterior, en fred , pluja… o tenint que jugar en el camp de l’equip contrari per no tindre pista. Demane per tant un altre pavelló”

Proposta de Carmen Pilar López:

“Prego s’adeqüen les instal·lacions esportives de la ciutat ja que en esports emergents com pot ser el HANDBOL, tot just podem disposar d’unes poques hores en unes i de molt males condicions en les altres. És un equip que porta el nom de Gandia per totes les poblacions per on va Xàtiva, Alzira, València, Burjassot, Oliva …. Quan aquests equips vénen a la nostra ciutat, fa vergonya que no tinguem un altre lloc que ell pavelló del Raval, si no està ocupat (1 pista- diversos esports).
Bé tot esperant que siguen ateses les necessitats dels nostres fills, una atenta abraçada”

Pin It on Pinterest