Una proposta d’Hugo

“Primer de tot moltes gràcies per aquesta iniciativa, perquè puguen els veïns proposar millores en els seus barris i notar una qualitat de vida millor. M’agradaria proposar 3 mides, 1 per a Gandia i 2 per a la Platja de Gandia.

1. A Gandia, a la zona de corea, hi ha un solar on actualment hi ha un pàrquing temporal de cotxes, localitzat entre la avd. del grau i l’estadi Guillermo Olagüe. M’agradaria proposar que es transforma en un parc amb zona verda.
Aquesta zona de corea no hi ha zones verdes, i seria un pulmó per a la ciutat. També seria una zona per jugar els nens amb el que milloraria la qualitat de vida. A més sempre és més agradable de veure una zona verda, que un tros de terra amb pols i brutícia. Crec que seria una bona alternativa per al barri.

2. A la platja de Gandia, concretament a la zona antiga de la platja, on estan els carrers Cibeles, Atlantic, Mare Nostrum, etc., s’han quedat oblidades després de no acabar la remodelació que va començar l’alcalde Orengo. Voreres antigues, fanals antigues, sense bancs, sense papereres, pals de telèfon i del subministrament elèctric plens de cables, etc. Proposaria que s’acabés, aquesta actuació, de la mateixa manera que s’han fet als carrers del final de la platja. És una reivindicació que he sol·licitat en anteriors governs. Crec que és de justícia, a més perquè milloraria l’entorn urbà, i seriosa de grat per a veïns i turistes. Crec que embellir els nostres carrers deure de ser prioritari perquè estem en una zona turística.

3. A la platja de Gandia. Neteja. Venim reclamant una neteja de dits carrers, perquè moltes vegades queden oblidades. També una poda i manteniment dels arbres. Moltes vegades hem de cridar perquè la brutícia s’acumula. Ens agradaria no haver de fer-ho cada vegada. Pensem que hauria d’haver pla de neteja i poda. I si n’hi ha, fiscalitzar per part de l’ajuntament, aquestes actuacions perquè es facin.

Espero que puguin estudiar aquestes propostes i són factibles dur-les a terme.

moltes gràcies
una salutació

Pin It on Pinterest