Ubicació de la escultura del Tio de la Porra

220px-tio_de_la_porraL'escultura del Tio de la Porra es troba dins dels jardins de la casa de la Marquesa. No és un lloc que trobem oportú. És una escultura important d'un personatge rellevant de la ciutat que creguem hauria d'estar a un lloc on fora més visible i se li reconeixerà la seua importància . El Tio de la Porra és símbol de les festes de Gandia i una tradició molt arrelada i volguda per tota la ciutadania.

L'enquesta que baix presentem té caràcter orientatiu. Baix podeu deixar els vostres comentaris i debatre sobre el tema (normes per a debatre). Una volta passat el període de debat es recolliran les opinions majoritàries per a confeccionar una consulta ciutadana que sí que tindrà caràcter decisiu.”

 

 

Deixa els teus comentaris!!!

15 Comments

  1. Yo creo que donde estaba estaba genial! Justo a la entrada del puente, donde muchos niños le tocaban la nariz justo antes de entrar a la feria!

  2. Crec que no te importancia on estiga, pero tornarla a on estava no te sentit. La llevaren per alguna raó. Per mi poden deixarla on està.

  3. On estava abans. On no deuria estar es on està ara. Igual que el millor lloc per als pinotxos de Heras per a mí es la placeta dels colomets. Podem estar orgullosos de l’art que tenim pels carrers de Gandia. Quant es puga es deuría seguir apostant per les escultures urbanes de qualitat en la ciutat.

  4. Considere que el recinte firal hauria de convertir-se en un espai verd, en un gran parc per a Gandia, dedicat a este personatge a qui tant afecte li tenim a Gandia, al tio de la porra. Allí estaria de categoria l’escultura, disfrutaríem d’un gran espai verd en plena ciutat, totes les grans ciutats els tenen. Encara se li pot donar més protagonisme i realçar més la seua figura.

  5. Jo el posaria en la plaça de l’ajuntament en mig, doncs falta una referencia ahi en eixa plaça i crec que ahí sería respectat per tota la ciutadania, no com abans q rebia pintades cada dos per tres, sempre ens ha agradat a tots tocarli el nas al tio de la porra, es una escultura molt nostra dels pixavins i crec que seria una maravellosa idea posarla ahí. Espere que tingau amb conter la meua proposta i fem de un ritual per a tots els nostres turistes, aquest valor afegit q sempre dona resò. Senyors!! Som GANDIA, tenim historia, cultura y tradició, uns paratges naturals preciosos, no sols som platja. Hem de saber vendremos millor i oferir una millor imatge nostra, perque podem i perque volem. Anem a cuidar lo nostre. A tot aço, visca el tio de la porra i visca Gandia!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *