La meua proposta és construir un “Pump Track” per a bicis a la ciutat de Gandia per a totes les edats, especialment per als menuts i els joves, on poder anar tranquil amb els teus xiquets i nens i nenes de forma segura, on no hi ha ni vehicles, ni vianants, ni gossos, i on es puguen practicar tranquils i amb seguretat amb les seues bicis per tal d’anar millorant i aprenent les diverses tècniques a un espai segur per a ells i amb diferents nivells. La idea em va vindre en veure el circuit que hi han construït fa un parell d’anys a Ontinyent que crec que és perfecte i que vam provar fa unes setmanes amb els xiquets (8 anys i 2,5 anys) i s’ho van passar d’allò més bé, tant els pares a peu espentant als xiquets, com ells amb les bicis.

Crec que és un espai familiar que es pot gaudir molt i que vindria molt bé i es troba a faltar a una ciutat com Gandia.

El projecte sols necessita un lloc públic, obert, on alçar uns peraltes i corbes i muntanyetes amb la dificultat adequada i es poden fer una o més voltes entrecreuades amb diferents nivells de dificultat, un junior per als petits i altra més juvenil per als de més edat. No cal fer una cosa excessivament gran, el que vos pose de referència es passa en 1-2 menuts, però està molt bé ja així. Si voleu preguntar més sé que a Alcoi també en tenen altre, etc.

Per favor, mireu aquest vídeo per a fer-vos una idea més exacta de com l’estan gastant i gaudint a Ontinyent i veureu a xiquets i joves de totes les edats, amb i sense els pares, gaudint molt. Com dit nosaltres vam estar un dia aquest estiu passat i va ser fantàstic, i això que em va tocar córrer a peu arrere els xiquets, però s’ho van passar tots molt bé i hi ha molt de respecte de tots els usuaris, dóna gust. Vos deixe el vídeo:

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment