14.1. José Vicente García – connexions

De la mateixa manera que s’ha millorat connexió amb El Real de Gandia, podria continuar-se en la zona immediata: l’Alqueria Martorell, el pont, els horts, Carretera d’Almoines i el gual sota el pont fins Camí Vell de Gandia conformen una zona que clarament es pot arreglar, per ser una bona connexió alternativa amb Almoines i Bellreguard, polígon Benieto i especialment el Cementiri, al qual podria facilitar un millor accés a peu o en bici en un entorn natural bonic. A la ronda Anella les arrels dels arbres trenquen el paviment, i els voltants de l’ermita són perfectes per a una zona verda amb moltes possibilitats.”

LOCALITZACIÓ: Alqueria Martorell y Ronda Anella conexión con C.Almoines y Cami Vell de Gandia

14.2. Jordi – Parc Infantil

Renovar les proteccions del sól del parc infantil de la zona del Parc de l’Alqueria Martorell ja que estàn alçades i endurides

14.3. Joan Peris – Restauració Alqueria

L’Alquerieta de Martorell es troba en un estat deplorable i en una part de la ciutat on no hi ha ningún monument important. Per això, crec que tots els gandians tenim que salvaguardar el nostre patrimoni. El govern anterior la va tapiar però això es insuficient.

La meua proposta es restaurar l’Alquerieta de Martorell, sent necessari una cata arqueològica i després destinarla o per al un hipotétic futur museu de la setmana santa o simplement com a sala polivalent per a aquesta part de la ciutat.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment