“Propose aparcaments per a bicicletes que estiguen videovigilats o que hi haja alguna persona al càrrec i es puga accedir mitjançant persones que s’hagen donat d’alta al servei d’aparcament de bicicletes, amb una quota anual molt baixa (el sistema que es duga a terme supose que serà gestió vostra si es du a terme), ja que la ciutat no és gran i a bici s’arriba a tots els punts de la ciutat-platja en màxim 45-30min. Deixe un enllaç que he trobat ràpidament a llocs on ja es du a terme aquest sistema:

EX: https://navarra.elespanol.com/articulo/pamplona/parking-cerrado-mendebaldea-bicis-biblioteca-amplia/20170718122933132475.html

Seria interessant situar-los a Parkings que hi haja ja a la ciutat i situar-los a punts estratègics: tant a la platja, com al grau (prop de la universitat o de centres educatius) com a la ciutat (centre).

A més sinó, transport públic gratuït amb la quantia d’aquesta partida. Si no pot ser, almenys per persones majors i xiquets perquè puguen anar a escola i tornar a casa.

Espere que siga una proposta de millora i real.”

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment