L’Anella Verda és per a mi una de les principals estratègies territorials que s’estan desenvolupant en Gandia i que trobe que requereix més impuls. És per això que un dels punts de l’Anella on trobe que cal invertir i avançar amb urgència és la connexió verda entre el CAI i la rotonda de Daimús.

Aquest tram d’Anella està per tancar i tant el tram que està al sud i que va de la rotonda fins a la mar, com el tram que està al nord entre el CAI i el pont de Ferro, són molt utilitzats, fet que trobe que facilitaria també l’ús del nou tram que propose. Crec que a més a més és un connector natural de primer ordre, ja que uniria la ciutat amb la mar pel riu Serpis.

Aquest espai ara degradat podria amb aquesta inversió transformar-se en un bosc de ribera alhora que es recupera un camí que siga transitable per corredores, caminants i ciclistes. És una inversió que en temps de coronavirus, trobe essencial per facilitar espais de lleure, d’esplai i de passeig per als veïns i veïnes de la ciutat, tant del Grau i platja com de Gandia.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment