Iniciativa per a promoure la mobilitat eco-friendly que podria dir-se “Sostén Gandia”. Durant 3 mesos a partir del 15 de juny, aquells que es menegen amb mitjans ecològics podran guanyar premis. La iniciativa, l’objectiu de la qual és involucrar a 50.000 ciutadans de l’àrea urbana, està dirigida a ciutadans individuals, estudiants i empreses. El mecanisme és senzill: simplement descarrega l’aplicació BetterPoints d’AppStore i PlayStore de forma gratuïta i registra’t. Amb l’aplicació podràs gravar els teus viatges amb bicicleta, autobús, tren, cotxe compartit, moto compartida, autobús urbà i caminant, obtenint “Punts de mobilitat” per a cadascun d’ells.

Una vegada que s’aconsegueixen els objectius específics, en funció de la quantitat de “viatges sostenibles” realitzats, els punts es poden convertir en descomptes en les empreses que s’han unit a la iniciativa.

D’aquesta manera, es crea un “pla d’incentius” per a estimular i promoure la mobilitat sostenible en tota la ciutat de Gandia i s’evita el col·lapse del trànsit i dels aparcaments a la platja de Gandia, deixant més espai per als turistes.

A més, en finalitzar la iniciativa pot participar en el sorteig dels principals premis: 1 moto elèctrica, 1 bicicleta elèctrica, 3 vals de viatge per valor de 1.000 euros cadascun, vals de compra d’alta tecnologia, vals per a comprar llibres…

És possible participar en Sostén Gandia tant individualment com amb empreses, formant un equip amb els seus empleats. Els punts recollits per cada empleat, a més de poder ser utilitzats individualment per a beneficiar-se dels descomptes, contribuiran a alimentar la puntuació de l’equip en la classificació. Les companyies que es classifiquen en les primeres posicions al final del projecte podran guanyar premis col·lectius, com aparcaments per a bicis i molts vals per als empleats més virtuosos. És una forma d’involucrar també a hotels i restaurants.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment