En el Grau, concretament en la zona pròxima a la Universitat, s’ha produït un important increment de la població en els últims anys, potenciant un significatiu augment de l’ús dels parcs infantils que hi ha en aquesta zona. Un d’ells, és el parc limitat pel carrer del Birret i el Carrer L’Ham. Aquest parc es va realitzar fa quasi deu anys i actualment és el més concorri’t de la zona.

Es tracta d’un espai a l’aire lliure en el qual es crea comunitat i els xiquets gaudeixen del seu temps d’oci. Disposa d’una zona de jocs molt petita, en comparació amb tot l’espai lliure del qual disposa, i que es troba en molt males condicions pel deteriori de l’estructura principal de joc així com el terra de cautxú. Pese al gran ús que es fa del parc per part dels veïns del barri i de la cartelleria que hi ha en la zona, altres veïns menys cívics utilitzen aquesta zona per a passejar als seus gossos sense arreplegar els seus excrements.

Moltes famílies estan deixant de vindre al parc per la ingent quantitat d’excrements que hi ha en tot el parc, inclosa la zona de jocs. Proposem una renovació del mobiliari del parc infantil de forma que siga adequat per a diferents edats, que ocupe una major superfície i, a més, que es realitze una vallada de la zona per a, per un costat, evitar el risc d’atropellament de xiquets i dissuadir als propietaris de gossos d’utilitzar aquest parc com un pipicà.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment